Home  /  Blog  /  2020, WE ARE READY | 7 JAN 2020

2020, WE ARE READY

DOOR JAN LEYNAERT | 7 JAN 2020

2019 was voor Enuvion het jaar van voorbereiding, waar 2020 het jaar van de volle start zal zijn. We voelen een groeiend bewustzijn bij organisaties om de betrokkenheid van werknemers en een duidelijke communicatie te bevorderen. Ik zie het als de missie van Enuvion om dit proces te stroomlijnen, en vooral om hier tastbare en meetbare resultaten uit te halen.

Veel bedrijven voelen dat er iets moet veranderen, maar hebben vaak niet de juiste middelen. Met onze aanpak en kennis, willen we een effectief verschil maken. Het omvormen van een bedrijfsstructuur is vaak een abstract en chaotisch gegeven. We brengen structuur in dit proces door het gebruik van Design Thinking. Hierbij vind ik het essentieel om de tijd te nemen voor diepgaande voorbereidende gesprekken. We willen ons inspannen om samen met de organisatie een gedetailleerde oplossing uit te denken, uit te voeren en daarna ook op te volgen.

Na een jaar van onze missie uitwerken, onze trainers klaarstomen en onze bijkomende opleidingen verfijnen, staan we te popelen om onze klanten bij te staan. Ik wil dan ook al onze partners bedanken, met name Management Spark, voor alle lessen en kritische vragen. We zijn helemaal klaargestoomd om in 2020, mensen en hun digitale omgeving op een weerbare wijze te versmelten. We kijken ernaar uit, jullie ook?